OneDrive nu poate șterge fișiere și foldere: Cum se remediază

Nor serviciile de stocare devin din ce în ce mai populare printre utilizatori. Printre aceste servicii, Microsoft„s OneDrive este una dintre cele mai populare și utilizate. Uneori, este posibil să trebuiască să ne păstrăm contul organizat și să eliberăm spațiu, pentru care va fi necesar să ștergem dosarele. Deși se poate întâmpla ca OneDrive să ne afișeze un mesaj de eroare care ne avertizează că nu este posibil să ștergeți folderul selectat.

În cazul în care dorim să ștergem orice folder OneDrive și nu putem, cu siguranță va deveni frustrant. Înainte de a ne arunca mâinile în cap, putem alege să încercăm diferite soluții pe care le putem realiza de pe computerul nostru ferestre din 10.

OneDrive nu poate șterge fișiere și foldere

Cauze care împiedică ștergerea folderelor în OneDrive

Ștergerea fișierelor și folderelor din contul nostru OneDrive este o acțiune pe care o realizăm de obicei relativ frecvent în cazul în care dorim să avem totul bine organizat sau să economisim spațiu. În cazul în care întâlnim o eroare care ne împiedică să ștergem conținutul unui folder, acesta se poate datora unor cauze diferite, cum ar fi:

  • Un program folosește folderul.
  • Nu avem permisiuni de administrator pentru ștergerea acestuia.
  • OneDrive sincronizează datele din folder.
  • Avem activată funcția Arhivă la cerere.

Oricare dintre aceste opțiuni ne poate face să nu putem șterge fișiere sau foldere. De aceea, oricare ar fi motivul erorii, vom încerca să o rezolvăm cu câteva trucuri pe care le putem efectua de pe computerul nostru Windows.

Remediați problemele de ștergere a folderelor

Dacă OneDrive ne arată o eroare care indică faptul că nu este posibil să ștergeți fișiere și foldere, putem încerca să o rezolvăm efectuând o serie de acțiuni pe care le examinăm mai jos.

Fișierul sau folderul este utilizat

Cel mai frecvent motiv pentru care nu putem șterge fișiere și foldere pe OneDrive este că un program îl folosește . De aceea, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne asigurăm că niciun fișier din folder nu este utilizat. În plus, trebuie să verificăm dacă am partajat fișierul cu alte persoane care ar putea să-l folosească în acel moment. Dacă este necesar, opriți partajarea fișierului sau folderului. Odată ce acest lucru este făcut, verificăm din nou dacă putem șterge folderul dorit.

Verificați permisiunile folderului

Problema că nu putem șterge fișiere sau foldere pe OneDrive poate fi din cauză că a fost împărtășit cu noi de către altcineva . De aceea nu avem permisiunile necesare pentru ca OneDrive să poată șterge folderul, ceea ce poate fi făcut doar de către utilizatorul care ni l-a distribuit anterior. În acest caz, putem cere administratorului să șteargă folderul sau să ne acorde permisiunile de ștergere a acestuia. În cazul în care avem deja permisiunile și întrucât toate fișierele și folderele sunt sincronizate cu alte dispozitive, putem încerca să le ștergem de pe oricare dintre ele, cum ar fi mobilul sau tableta.

Redenumiți folderul

O altă opțiune pe care o putem folosi dacă OneDrive nu ne permite să ștergem un folder este să schimba-i numele . Pentru a face acest lucru, putem apăsa F2 pe tastatură sau faceți clic dreapta pe folderul selectat. Aici, în meniul contextual, selectăm opțiunea „Redenumiți”. În acest fel, este posibil să putem șterge un folder care altfel nu ar fi posibil. În cazul în care nu funcționează, putem încerca să mutăm folderul din OneDrive și apoi încercăm să îl ștergem din nou.

Cambiar nombre carpeta en OneDrive

Întrerupeți sincronizarea OneDrive

Un alt motiv pentru care OneDrive nu ne permite să ștergem folderele este că funcționează sarcini de sincronizare în ea. Trebuie să ne amintim că toate folderele și fișierele noastre găzduite pe OneDrive sunt sincronizate cu toate dispozitivele pe care avem contul nostru, astfel încât să le avem întotdeauna disponibile de la fiecare dintre ele.

Dacă se întâmplă acest lucru, putem opri temporar sincronizarea, astfel încât să putem șterge fișierul sau folderul dorit. Pentru a face acest lucru, va trebui să facem clic dreapta pe pictograma OneDrive din bara de activități. Mai târziu, selectăm „Setări și ajutor” și facem clic pe „Întrerupeți sincronizarea”, selectând cât timp vrem să o întrerupem.

OneDrive Pausar sincronizare

Odată ce am întrerupt sincronizarea, încercați să ștergeți din nou fișierul sau folderul, care ar trebui să poată fi efectuat. Odată terminat, dacă dorim să reluăm sincronizarea, trebuie să accesăm secțiunea „Setări și ajutor” și, în final, să selectăm „Reluați sincronizarea”.

Dezactivați funcția Fișiere la cerere

OneDrive are o caracteristică numită Files on Demand care ne permite să stocăm fișiere în cloud și să le accesăm fără a fi nevoie să le descărcăm. În acest fel putem economisi spațiu pe hard disk sau SSD. Dimpotrivă, această funcție poate ne împiedică să ștergem un dosar sau un fișier, deci putem încerca să îl dezactivăm pentru a-l verifica.

Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic dreapta pe pictograma OneDrive pe care o vom găsi pe bara de activități. Mai târziu, accesăm „Setări și ajutor” și facem clic pe „Setări”. Selectăm fila „Setări” și debifăm caseta „Economisiți spațiu și descărcați fișierele în timp ce le folosiți”. În cazul în care este dezactivat, vom continua să îl activăm și să îl dezactivăm din nou. Facem clic pe OK pentru a salva modificările și verificăm dacă putem șterge deja folderul dorit.

OneDrive Archivos a petition

Odată ce folderul a fost șters cu succes, putem face aceiași pași din nou pentru a reactiva funcția Fișiere la cerere.

Resetați OneDrive

În cazul în care încă nu putem șterge folderele din OneDrive, trebuie să alegem să îl restaurăm. Putem fi liniștiți când restabilirea aplicației deoarece acest lucru nu va duce la eliminarea conținutului său. Ceea ce va face este să deconectați toate conexiunile actuale, deci va fi necesar să adăugați din nou folderele pe care dorim să le sincronizăm. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschidem aplicația OneDrive și să facem clic pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Aici trebuie să selectăm secțiunea „Setări” și să facem clic pe „Resetează acum” din partea de jos a meniului.