Pentru confidențialitate, dezactivați această opțiune uTorrent înainte de a face upgrade

În momentul în care suntem pe cale să efectuăm un tip de descărcare de pe Internet prin computerul nostru, avem mai multe metode de a face acest lucru. Lucrul obișnuit este să descărcați conținut direct din browserul nostru web preferat. Dar putem folosi și rețele P2P pentru a descărca fișiere Torrent de la clienți anumi, cum ar fi uTorrent, despre care vom vorbi acum.

Acest tip de mișcare de descărcare a conținutului online se efectuează în general pentru fișiere mari. De fapt, multe companii precum Linux dezvoltatorii de distribuție ne oferă posibilitatea de a descărca propriile lor Imagini ISO printr-un torrent. Acesta este ceva care este extins la multe alte companii și de care beneficiază și utilizatorii finali.

dezactivați această opțiune uTorrent înainte de a face upgrade

Trebuie să avem în vedere că, pentru toate acestea, în loc să folosim browserul web obișnuit, trebuie să instalăm și să folosim alte programe. Acestea sunt așa-numitele Clienți Torrent asta ne va fi cu siguranță mai mult decât familiar. De fapt, unul dintre cele mai populare este uTorrent, un program gratuit pe care mulți îl folosesc de ani de zile. Trebuie să avem în vedere că, la descărcarea fișierelor prin acești clienți, există câteva secțiuni de care trebuie să ținem cont. Pe lângă stabilitatea programului în sine, aici trebuie să ne uităm la existentul funcții de personalizare , si este intimitate.

Toate acestea ne permit să personalizăm interfața de utilizator a aplicației în timp ce descarcăm și încărcăm conținut cu cea mai mare fluiditate. Aici cei mai avansați utilizatori vor avea posibilitatea să adaptați clienți precum uTorrent la nevoile lor. Bineînțeles, cei care nu au prea multe cunoștințe în materie pot folosi programul cu configurația implicită, care este și ea valabilă.

Ștergeți toate datele private din uTorrent

În cazul în care dorim să aruncăm o privire asupra parametrilor de configurare pe care ni-i oferă acest program, nu trebuie decât să mergem la meniul Opțiuni/Preferințe. Aici vom vedea o nouă fereastră cu tot ce este necesar pentru a configura și personaliza funcționarea și aspectul acestui software. În panoul din stânga găsim tocmai a secțiune numită Privacy , ceea ce ne interesează în acest caz. Trebuie doar să facem clic pe el pentru a vedea opțiunile disponibile.

Primul lucru pe care ar trebui să-l știm este că pentru a actualiza uTorrent cu cea mai mare confidențialitate posibilă, vă recomandăm dezactivați marcatorul pe care îl vedem în partea de sus a ferestrei. Aceasta spune Trimiteți informații când căutați actualizări , care ne permite să actualizăm programul fără a ne afecta datele. Cu totul și cu el avem și posibilitatea de a face clic pe butonul pe care îl vedem lângă acest selector. Ne permite ștergeți imediat toate informațiile stocate de uTorrent până acum.

confidențialitate utorrent

Acest lucru va fi util mai ales dacă lucrăm cu un computer pe care alți utilizatori îl folosesc, astfel încât să nu poată accesa mișcările noastre aici. În plus, și astfel încât cererea nu ne putem urmări mișcările și să ne trimiteți publicitate aferentă, trebuie să facem și clic pe butonul Uită-mă. Butonul se găsește în aceeași fereastră menționată și va crește și confidențialitatea în uTorrent.