Slette Facebook-siden din: enkle trinn for å ta farvel

Når det gjelder å stenge virksomheten din eller fjerne din tilstedeværelse fra Facebook , kan du bli overrasket over hvor enkel prosessen er. Å slette en Facebook-side er overraskende enkelt, selv om alternativet ikke alltid er lett synlig eller tilgjengelig. Mange bruker mye tid på å søke etter alternativene for konto- og sidefjerning, men svært få snakker om hvordan du gjør det når du ikke lenger trenger siden din.

Heldigvis er prosessen enklere enn du kanskje forestiller deg og vil ikke ta mer enn et minutt av tiden din. Det er imidlertid ett avgjørende krav – du må være administrator for siden du vil slette. Du kan ikke slette sider du ikke administrerer. Hvis noen andre har opprettet siden for deg, be dem om å slette den umiddelbart (du må kanskje veilede dem gjennom prosessen). Hvis du brukte en annen konto til å opprette siden, sørg for at du bruker den kontoen for å ha tilstrekkelige slettingstillatelser. Pass også på at siden ikke er sammenkoblet med andre elementer, da dette kan forårsake problemer når du prøver å slette den.

90 ære

Slik sletter du Facebook-siden din trinn for trinn:

  1. Åpne Facebook-kontoen din (den som administrerer siden).
  2. Naviger til profilene og sidene dine (vanligvis øverst på siden, nær profilbildet ditt).
  3. Velg kontoen du vil administrere og klikk på den.
  4. Gå til profilen din.
  5. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre eller på profilbildet ditt.
  6. Rull ned og finn "Innstillinger og personvern" eller klikk på tannhjulikonet ovenfor.
  7. Velg "Innstillinger" (plassert rett nedenfor).
  8. Klikk på "Sideinnstillinger."
  9. Rull lenger ned for å finne "Tilgang og kontroll" (i delen "Facebook-sideinnsikt").
  10. Bekreft alternativet "Deaktivering og fjerning".
  11. Hold deg til «Slett side»-alternativet og klikk på «Fortsett».

Ved å bekrefte slettingen vil du slette siden din permanent, uten mulighet for å gjenopprette innholdet, informasjonen eller meldingene. Ingen andre vil ha tilgang til det, se innleggene dine, kommentere eller engasjere seg på noen måte. Hvis du ønsker det, kan du opprette en ny side etter sletting, ettersom alternativet blir tilgjengelig. Sørg derfor for at du er klar over avgjørelsen din før du fortsetter.

Husk at du på samme side kan velge å deaktivere siden midlertidig, noe som kan være et bedre alternativ hvis du ikke er helt sikker på å slette den permanent. Men hvis du er sikker på at du vil fjerne den, vet du nå trinnene du skal følge. Denne informasjonen vil være nyttig hvis du har en Facebook-side eller vurderer å opprette en.