Irriterende skjerm til Windows 10: hvordan du deaktiverer den

Irriterende skjerm til Windows 10: hvordan du deaktiverer den

Siden ankomsten av Windows 10, for omtrent 7 år siden, Microsoft har introdusert noen funksjoner og funksjoner i systemet hvis hovedformål var å irritere brukere. Annonser, merknader, bloatware, og andre funksjoner har vært en del av OS nesten siden starten. Og en av de siste kjedelige funksjonene vi kan finne i dette systemet er en fullskjerm som dukker opp når du logger på PC-en, fra tid til annen, og inviterer oss til å fullføre systemkonfigurasjonen.

For en tid siden introduserte Microsoft en funksjon i Windows 10 der den ville begynne å vise en konfigurasjonsadvarsel , når du logger på datamaskinen, i fullskjerm for at brukerne skal kunne konfigurere noen funksjoner eller funksjoner i systemet som fortsatt var under behandling. venter på å konfigurere.

Hagamos Windows Mejor

Det irriterende med denne skjermen er ikke det faktum at den fremstår slik når du går inn i systemet, siden den kan hjelpe oss med å konfigurere funksjoner vi hadde oversett, forbedre sikkerheten og dra bedre nytte av operativsystemet. Det virkelig irriterende er at denne advarselen vises i fullskjerm, som om det var et virus. Og at, uansett hva vi gjør, kan vi allerede forberede oss på å miste flere sekunder (om ikke et minutt).

Denne skjermen vises vanligvis med meldingen " fullfør installasjonen av Windows ”Eller” gjøre Windows enda bedre “, og den anbefaler oss vanligvis å aktivere Windows Hei, kjøp Microsoft 365, eller logg på med Microsoft-kontoen på systemet. Dessverre kan Microsoft føre til at disse meldingene vises for ofte på systemet vårt. Heldigvis er det mulig å deaktivere dem slik at de slutter å plage oss.

Fjern meldingen for å fullføre konfigureringen av Windows 10

Med utgivelsen av de kumulative oppdateringene fra april 2022, har Microsoft slått på bryteren igjen slik at denne skjermen vises igjen for alle de brukerne som ikke har fullført noen av trinnene som Microsoft anser som avgjørende for å få mest mulig ut av systemet sitt. Disse trinnene kan være alle de som vi allerede har sagt. Det kan enten være å bruke Windows Hello, koble mobilen til PC-en, eller bruke Microsoft 365 og dens skytjenester.

Hvis vi kommer over denne meldingen, har vi to alternativer. Den første er å fullføre trinnene som er angitt av veiviseren for å slutte å se den igjen (til Microsoft finner det passende). Eller slå av Windows-velkomstopplevelsen slik at meldingen ikke vises igjen. I hvert fall frem til neste store funksjonsoppdatering.

For å gjøre dette, det vi må gjøre er å gå inn i konfigurasjonspanelet (Win + I), og gå til delen System> Varsler og handlinger. Der vil vi finne alternativet " Vis meg Windows-velkomstopplevelsen etter oppdateringer og når jeg logger på for å få nyheter og forslag ", og vi deaktiverer den. Hvis den allerede er deaktivert, aktiverer vi den, og umiddelbart etterpå deaktiverer vi den igjen.

Avslutte publisering av Windows 10 - Desaktivere opplevelsen av bienvenida de Windows

Vi starter datamaskinen på nytt og det er det. Vi burde ikke se denne splash-skjermen lenger, i det minste før neste Windows-funksjonsoppdatering.

I tilfelle denne meldingen vises i Windows 11 , prosessen for å deaktivere den er nøyaktig den samme. Bare gå til System > Varsler, og fjern merket i boksen.

Deaktiver pantall erfaring med Windows 11