Maksimaalinen yksityisyys Twitterissä: suojaa tilisi juoruilta

Voit tehdä monia asioita saadaksesi omasi Twitter tili on yksityisempi ja hallinnoi sitä niin, että vain ne ihmiset, jotka haluat nähdä viestisi ja vastata heille, näkevät niin. Voit jopa olla antamatta kenenkään kommentoida tai olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Siksi kerromme sinulle, kuinka voit tehdä tilisi yksityiseksi suojata twiittejäsi ja miten asetat kommenttiasetukset niin, että vain ihmiset, joille haluat vastata. Voit tehdä kaiken tämän matkapuhelimellasi yksinkertaisemmalla tavalla kuin kuvittelet.

Maksimaalinen yksityisyys Twitterissä: suojaa tilisi juoruilta

Kuinka tehdä tilistäsi yksityinen

Jos haluat suojata twiittejäsi niin, että ne voivat nähdä vain kuka tahansa haluat, tapa tehdä se on paljon yksinkertaisempi kuin kuvittelet. Noudatettavat vaiheet ovat seuraavat:

  1. Siirry kohtaan Lisää (3 raitaa)
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja tietosuoja
  3. Siirry kohtaan Yksityisyys ja turvallisuus
  4. Valitse Yleisö ja tunnisteet
  5. Valitse Suojaa twiittisi -vaihtoehto

protege-twits-privacidad

Kun valitset tämän vaihtoehdon, vain hyväksymäsi ihmiset voivat käyttää sitä nähdäksesi twiittisi , mukaan lukien ihmiset jotka jo seuraavat sinua .

Sen jälkeiset viestit eivät ole julkisesti saatavilla, kun taas aikaisemmat twiitit voivat silti olla julkisia joillakin sivustoilla. Jos et halua jonkun tietyn näkevän heitä ja he jo seuraavat sinua, sinun on tehtävä se lohko ne (yksityisyydessä ja turvassa mykistys- ja estoasetuksissa).

Palauta julkinen profiilisi

Sinun on erittäin tärkeää tietää, että jos teet tämän, kaikki suojatut twiitit ovat julkisia. On myös tärkeää, että tarkistat odottavat seuraajapyyntösi ennen tätä, sillä niitä ei hyväksytä automaattisesti.

jotta suojaamaton sinun on seurattava samaa edellistä reittiä, mutta tämän vaihtoehdon valitsemisen sijaan sinun on poistettava sen valinta.

  1. Siirry profiilistasi kohtaan Lisää (3 riviä)
  2. Valitse Asetukset ja tietosuoja
  3. Napsauta Tietosuoja ja turvallisuus
  4. Siirry kohtaan Yleisö ja tunnisteet
  5. Poista valinta Suojaa twiittisi -vaihtoehdosta

Älä pysty vastaamaan twiitteihisi

Voit tehdä sen niin, että vain sinua seuraavat tai piirissäsi olevat ihmiset vastaavat twiitteihisi, voit tehdä heistä ainoat ihmiset, jotka näkevät ne, tai voit jopa tehdä sen niin, että kukaan ei voi kommentoida viestejäsi.

Jo lähetetystä twiitistä

Jos sinulla on jo viesti, yleensä kuka tahansa voi vastata siihen . Voit kuitenkin Vaihda se jotta vain seuraamasi ihmiset tai vain sinä voivat tehdä sen.

Vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia:

  1. mene postaukseen
  2. Paina 3 pistettä, jotka ovat sen oikeassa yläkulmassa
  3. Anna Cambialle, joka osaa vastata
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto (kaikki, seuraamasi ihmiset tai sinä)

cambiar-quienes-pueden-responder twitter

Julkaisutyökaluissa

Jos et ole vielä lähettänyt twiittiä, kun teet sen, näet yläreunassa, että voit valitse kuka voi vastata ennen lähettämistä. Jos se sanoo, että kuka tahansa voi vastata, jos annat sen, voit osoittaa, että kaikki tekevät niin, ihmiset, joita seuraat ja vain mainitsemasi ihmiset. Jos haluat vain yhden henkilön tekevän sen, voit käyttää tätä vaihtoehtoa ja mainita sen, ja jos haluat kukaan ei vastaa, voit valita tämän vaihtoehdon etkä mainitse ketään.

Privacidad-mensajes-twitter

Voit myös valita näkyvyysasetuksista kaikki tai Twitter-piiri . Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, vain Twitter-piirisi voi nähdä ja vastata, kun taas jos valitset kaikki, kuka tahansa voi.

Tekemäsi valinnan muistetaan laitteellesi, joten voit aina käyttää sitä vaihtamatta sitä, ellet vaihda sitä toiseen. Siksi, jos haluat yksilöidä kokemuksen mahdollisimman paljon ja että kukaan ei voi vastata sinulle, voit myös antaa Vain minulle sen julkaisemisen jälkeen.

Älä löydä sinua niin helposti

Jos haluat, että sinua ei ole helppo löytää, voit siirtyä näkyvyysvaihtoehtoihin. Tarkemmin sanottuna voit siirtyä sovelluksessa asetuksiin, yksityisyys ja turvallisuus ja sieltä sinne Näkyvyys ja yhteystiedot .

näkyvä twitter

Voit päättää, ovatko ihmiset, joilla on puhelinnumerosi vai email löytääkö sinut vai ei . Näin ollen sosiaalinen verkosto ei ehdota, että he lisäävät sinut.