Käyttäjien lisääminen ja poistaminen Apple-tietokoneeltasi

- unikko voi olla a erittäin henkilökohtainen tuote , mutta joskus se voi olla perheen tietokone, koska osa sen jäsenistä käyttää sitä vain satunnaisesti, eikä heidän tarvitse ostaa laitetta siihen. Tässä viestissä aiomme analysoida, kuinka voit luoda, muokata ja poistaa käyttäjätilejä Macissasi.

lisätä ja poistaa käyttäjiä Apple-tietokoneeltasi

System settings

Käyttäjien lisääminen, muokkaaminen tai muokkaaminen Macissa meidän on suoritettava useita vaiheita Järjestelmäasetuksissa. Muista, että jos et ole päivittänyt macOS Venturaan, sinun on siirryttävä järjestelmäasetuksiin. Molemmat sijaitsevat vasemmassa yläkulmassa omenakuvakkeessa.

  1. Valitse järjestelmäasetukset ja napsauta käyttäjä ja ryhmät . Tässä voimme luoda niin monta tiliä kuin haluamme ja muokata sitä haluamallamme tavalla ja jopa antaa sille lapsilukkoa tai enemmän tai vähemmän valtaa muille käyttäjille. Oletusarvoisesti näyttöön tulee oletuskäyttäjä, joka on käyttäjä, joka lisätään ensimmäistä kertaa, kun annamme Apple ID:n tai luomme käyttäjän.
  2. Tästä menu , voimme muuttaa näkyvää kuvaamme, mutta niitä, jotka Apple antaa meille tai jotka olemme tallentaneet tietokoneelle. Voimme myös vaihtaa tai asettaa uuden salasanamme.
  3. Jos haluat lisätä käyttäjän Maciin. Tätä varten meidän on napsautettava "Lisää tili" -painiketta, joka on käyttäjän alapuolella, johon sinun on laitettava tämän uuden käyttäjän käyttäjätunnus ja salasana. Tämä on suojausvaihtoehto, joka estää käyttäjiä tekemästä tärkeitä muutoksia järjestelmään.
  4. Syötä tarvittavat tiedot, voimme nyt luoda uuden käyttäjän ja valita siitä haluamasi käyttäjätyypin. Voimme antaa sille henkilölle järjestelmänvalvoja, tavallinen, hallitse lapsilukon tai ryhmän käyttöoikeuksilla. Tällä tavalla voimme luoda tilin haluamillamme edellytyksillä
  5. Lisää Käyttäjänimi ja salasana . Tässä vaihtoehdossa voimme antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää iCloud-salasanoja, jolloin käyttäjä pääsee käsiksi tallennettuihin salasanoihin tai estää heitä pääsemästä niihin. Voit myös lisätä henkilökohtaisen salasanan uudelle käyttäjälle, jotta vain tämä henkilö voi käyttää työpöytääsi.

yleinen LMM

Salasanan vieressä on a avaimenperä näkyy, jossa voimme nähdä salasanan pituuden, ehdotuksen tai laadun. Salasanan alla on vaihtoehto, jonka avulla voit lisätä hieman tietoa, jotta voimme muistaa tämän viestin vihjeenä, jos unohdamme salasanan, ja voimme muistaa salasanan. . Napsauta lopuksi luo käyttäjä ja näyttää siltä, ​​kun seuraavan kerran menemme luomaan kytkeäksesi laitteet päälle.

Kuinka poistaa käyttäjätili?

Olemme jo nähneet kuinka käyttäjä lisätään, nyt aiomme nähdä kuinka käyttäjä poistetaan. Ennen tilin poistamista on tärkeää huomata, että näkyviin tulee kolme vaihtoehtoa, joiden avulla voit määrittää, missä muodossa haluat poistaa tietyn käyttäjän. Seuraavaksi määritämme, kuinka prosessi on, joka koostuu viidestä vaiheesta.

  1. Mennään Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa kysymysmerkki joka näkyy käyttäjän oikealla puolella.
  3. Näyttöön tulee ikkuna, jossa käyttäjä sanoo "Poista tili"
  4. Näet useita vaihtoehtoja määrittää poiston asteen haluat käyttäjältä.
  5. Valitse Poista tili.

eliminar02