Kuinka irrottaa ja poistaa Google Drive Windows 10: stä

pilvi tallennusjärjestelmiä käytetään yhä useammin varmuuskopioiden tekemiseen tärkeimmistä tiedostoistamme ja pitämään niitä aina käsillä. Yksi suosituimmista pilvijärjestelmistä Google Drive jonka avulla voimme synkronoida kaikki tietokoneemme tiedostot sen suojaamiseksi. Meidän on kuitenkin ehkä poistettava se tietokoneeltamme, joten tänään aiomme selvittää, kuinka voimme irrottaa Google Driven ja poistaa sen Windows 10.

Google Drive on hyvä työkalu tietojen tallentamiseen, mutta jos olemme huomanneet, että emme käytä sitä tarpeeksi, saatamme olla kiinnostunut poistamaan ne tietokoneeltamme säästääkseen tilaa ja järjestelmäresursseja.

Irrota ja poista Google Drive Windows 10: stä

Mihin voimme käyttää Google Drivea tietokoneellamme

Kuten olemme maininneet, Google Drive on pilvivarastojärjestelmä , johon voimme tallentaa sekä paikallisia tiedostoja (videoita, musiikkia, valokuvia, asiakirjoja jne.) että asiakirjoja, jotka luomme Docsilla, Sheetsilla ja Slidesilla. Sovellus on vastuussa kaikkien elementtien päivittämisestä automaattisesti, jolloin voimme tehdä muutoksia ja käyttää uusinta versiota saatavilla mistä tahansa. Sen käyttäminen edellyttää vain Gmail-tiliä, jonka avulla voimme käyttää sen ilmaista versiota, joka sisältää tallennuskapasiteetin 15 GB , vaikka voimme myös lisätä kapasiteettia Google One -palvelun kautta.

Kun tietokoneellemme on asennettu Google Drive -sovellus, meillä on pääsy kansioon, johon kaikki pilven kanssa synkronoidut tiedostot tallennetaan, jotta voimme avata ja käyttää niitä, vaikka niitä ei enää olisikaan kovalevyllä ajaa. Siksi on mielenkiintoinen työkalu varmuuskopioiden tekemiseen arvokkaimmista tiedostoistamme. Google-dokumenteilla luotujen tiedostojen kohdalla on mahdollista nähdä luotut tiedostot, mutta emme voi muokata asiakirjoja natiivisti.

Jos kaikesta tästä huolimatta näemme, että emme saa tarpeeksi irti Drive-sovelluksesta, meidän on tiedettävä, että meillä on mahdollisuus joko lopettaa tiedostojen synkronointi, katkaista tilimme tai poistaa sovellus kokonaan tietokoneeltamme pitäen tiedot, jotka ovat on synkronoitu siihen pisteeseen asti.

Irrota käyttäjätili Google Drivesta

Halusimmeko poistaa Driven tai haluamme vain, että se ei toimi, meidän on päätettävä irrottaa järjestelmä tilistämme. Tällä tavalla sovellus pysyy tietokoneellamme, mutta ei-aktiivisesti, koska poistamalla tilimme se ei enää pysty suorittamaan varmuuskopiointi- ja synkronointiprosesseja.

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on paikantaa Google Drive -kuvake joka on ilmaisinalueella oikeassa alakulmassa. Tämä on muotoinen kuin pilvi, jonka nuoli osoittaa ylöspäin. Kun napsautamme sitä, näkyviin tulee valikko, jossa viimeisimmät synkronoidut tiedostot ja tilimme on linkitetty yläreunaan. Napsautamme oikealla puolella kolmea pistettä ja uusi avattava valikko tulee jälleen näkyviin, jossa meidän on valittava "Asetukset" -osa. Tämä tuo esiin uuden ikkunan nimeltä "Asetukset - Varmuuskopiot ja synkronointi".

Google Driven asetukset

Tästä osiosta on mahdollista sekä keskeyttää tiedostojen synkronointi, mutta pitää tilimme yhteydessä, että poistaa tilin linkitys suoraan tietokoneeltamme.

Lopeta tiedostojen synkronointi

Täällä vasemmasta paneelista valitsemme Google Drive -välilehden. Nyt oikealla puolella meidän on poistettava valinta "Synkronoi oma asema tämän tietokoneen kanssa" -valintaruudusta, jotta tällä tavalla se lopettaa kaikkien tiedostojen synkronoinnin. Tästä hetkestä lähtien voimme käyttää tietokoneellemme tallennettuja tietoja, mutta tekemiäsi muutoksia ei sovelleta Google Driveen. Tekemällä tämän meidän on tiedettävä se tilanne on aina mahdollista kääntää ja aktivoi se uudelleen synkronoinnin suorittamiseksi. On myös mahdollista valita "Synkronoi vain nämä kansiot" -vaihtoehto, jos haluat valita vain tietyt tiedostot, joista varmuuskopio säilytetään. Kun muutokset on tehty, napsauta Hyväksy vahvistaaksesi.

Google Drive Sincronizar Mi unidad con este equipo

Irrota käyttäjätili

Jos tietojen synkronoinnin välttäminen ei riitä, voimme myös irrottaa Drive-tilimme kokonaan tietokoneestamme. Tätä varten meidän on napsautettava vasemman sarakkeen Asetukset-välilehteä samasta ikkunasta "Asetukset - Varmuuskopiot ja synkronointi". Seuraavaksi oikealla puolella näemme email jonka olemme linkittäneet. Aivan alla meidän on napsautettava vaihtoehtoa "Katkaise yhteys tiliin", ja tällä tavalla sitä ei käytetä, kunnes kirjaudumme uudelleen sisään. Drive-kansion tiedostoihin pääsee silti, mutta pilvisynkronointia ei enää tapahdu.

Google Driven poistaminen käytöstä

Poista Google Drive

Jos synkronointitietojen keskeyttäminen tai käyttäjätilin irrottaminen ei riitä, voimme jatkaa Google Drive -sovelluksen poistamista tietokoneeltamme. Tällä tavalla tiedostoja ei myöskään synkronoida, mutta voimme silti käyttää olemassa olevia tiedostoja, koska se ei poista niitä. Asennuksen poistamisen jälkeen on mahdollista pystyä siirtämään tai kopioimaan tiedostoja vaikuttamatta pilvessä oleviin kopioihin.

Aseman poistamiseksi kokonaan voimme tehdä sen sekä Windowsin asetukset -osiosta että ohjauspaneelista.

Asetuksista

Pääset Asetukset-valikkoon pikanäppäimellä “Windows + I”. Kun "Asetukset" -ikkuna tulee näkyviin, napsauta "Sovellukset" -välilehteä.

Kokoonpano Aplicaciones W10

Napsauta Sovellukset-valikossa oikeassa sarakkeessa "Sovellukset ja ominaisuudet" -välilehteä. Nyt näytön oikealla puolella on vieritettävä alareunaan. Täällä meidän on löydettävä ” Varmuuskopiointi ja synkronoi Googlelta ”-Sovellus, joka vastaa Google Drive -sovellusta. Nyt meidän on vain napsautettava "Poista" -painiketta, jotta se poistetaan kokonaan tietokoneeltamme.

Asenna Google Drive Windowsin kokoonpanon määrittämiseksi

Ohjauspaneelista

Jos haluamme suorittaa asennuksen poistamisen Ohjauspaneelista, meidän on kirjoitettava Ohjauspaneeli Käynnistä-valikon hakukenttään ja valittava se. Napsauta sisällä "Poista ohjelman asennus" -osaa.

Ohjauspaneeli ja ohjelmat

Kun tämä on tehty, uusi ikkuna ilmestyy luetteloon ohjelmista, jotka olemme asentaneet tietokoneellemme. Täältä meidän on löydettävä sovellus ” Varmuuskopiointi ja synkronointi Googlelta “, Joka vastaa Google Drivea. Kun se on löydetty, napsauta sitä ja napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Poista", jotta se poistetaan kokonaan tietokoneeltamme.

Desinstalar Google Driven desde-paneelin hallinta