Tämä BleachBit-ominaisuus estää heitä palauttamasta poistettuja tiedostojasi

Tietokoneeseen asentamiemme levyasemien kapasiteetti on rajallinen, se on selvää. Siksi meidän on tavalla tai toisella pyrittävä vapauttamaan tilaa aika ajoin, jotta ei tule ongelmia tulevaisuudessa. Tämä on jotain, jonka voimme tehdä manuaalisesti tai esimerkiksi ohjelmien avulla BleachBit.

Ja niille teistä, jotka eivät tiedä, jotkut ohjelmistokehittäjät käynnistävät omia projektejaan, joiden tehtävänä on auttaa meitä huolto Microsoft järjestelmä. Yksi yleisimmistä liikkeistä tässä mielessä on vapauttaa tilaa levyasemista poistamalla tarpeettomat tiedostot ja tiedot . Kuten aiemmin mainitsimme, tämä on jotain, jonka voimme suorittaa manuaalisesti, mutta se voi olla melko monimutkainen tehtävä. Toisaalta, ja helpottaaksemme tämän tyyppistä työtä, voimme valita tietyn ohjelman käytön.

BleachBit-ominaisuus estää heitä palauttamasta poistettuja tiedostojasi

Täältä löydät sekä maksullisia että ilmaisia ​​sovelluksia, ja yksi tunnetuimmista on BleachBit. Tämä on ratkaisu, josta voimme hyötyä ja joka tarjoaa meille erinomaisen toiminnallisuuden, kaikki ilman euroakaan. Meillä on asennettava versio ja kannettava versio puhdista meidän Windows tietokone turhasta tiedosta. Sanotaan, että useaan otteeseen voimme jopa vapauttaa useita gigatavuja, mitä arvostetaan aina. Mutta samanaikaisesti se tarjoaa meille erittäin mielenkiintoisia lisätoimintoja, kuten integroidun ominaisuuden, josta puhumme seuraavaksi.

Tarkemmin sanottuna viittaamme toimintoon, joka mahdollistaa sen poistaa pysyvästi tiedostot, jotka olemme poistaneet perinteisellä tavalla.

Vältä poistettujen tiedostojen palauttamista BleachBitistä

Meidän on pidettävä mielessä, että oletusarvoisesti milloin tiedoston tai kansion poistaminen Windowsissa tätä sisältöä ei poisteta pysyvästi. Tämä tarkoittaa, että muut käyttäjät ja erityiset ohjelmat voivat palauttaa alun perin poistetut tiedostot. Tämä voi olla vakava ongelma siinä tapauksessa, että aiomme tehdä myy tai anna se tietokone toiselle henkilölle, oli se sitten tiedossa tai ei. Mutta varmuuden vuoksi puhdistamalla tiedostot BleachBit , voimme varmistaa, että kaikkea poistettua ei voida palauttaa.

Kaikki tämä toiminnon ansiosta, jonka sen kehittäjät esittelevät meille. Siksi alempana näytämme sinulle helpoimman tavan hyötyä tästä toiminnosta ja siten olla ottamatta riskejä. Kun ohjelma on käynnissä, meidän on käytettävä sen asetuksia vasemmassa yläkulmassa olevan painikkeen kautta. Valitsemme näkyviin tulevasta avattavasta luettelosta Asetukset vaihtoehto.

borrado seguro BleachBit

Välilehdeltä nimeltä Yleiset aiomme löytää useita valitsimia, joiden avulla voimme tehdä sen mukauttaa ohjelman toimintaa . Meitä tässä tapauksessa koskevista syistä löydämme merkinnän nimeltä Korvaa tiedostojen sisältö estääksesi niiden palautumisen . Tällä tavalla BleachBit kirjoittaa automaattisesti useita kirjoituksia tiedostolle, jonka olemme merkinneet puhdistettavaksi ja siten ei voida palauttaa tulevaisuudessa .

Ainoa asia, joka meidän on pidettävä mielessä tässä tapauksessa, on, että tarpeettomien tiedostojen ja kansioiden poistoprosessi saattaa lisääntyä hieman. Jos tämä tietokone tai asema kuitenkin vaihtaa omistajaa, se on haitta, joka meidän on otettava turvallisuus- ja yksityisyyssyistä.