Tiden er ved at løbe ud til at aktivere Facebook Protect: hvad sker der, hvis jeg ikke gør det?

Facebook er uden tvivl et af de mest brugte sociale netværk i verden. Næsten alle af os tilgår et par gange om dagen for at opdatere vores profil eller se, hvad vores venner deler, men det kan ske, at vi fra den ene dag til den anden har mistet adgangen til Metas sociale netværk. Dette kan skyldes Facebook Protect, og vi fortæller dig hvorfor.

Hvis du er lidt opdateret med Facebook og dens ejer Meta, vil du vide, at den har været i “orkanens øje” i lang tid på grund af sikkerheden på platformen og alle dens profiler. Hvordan kunne det være anderledes, firmaet grundlagt af Mark Zuckerberg gik i gang, og af den grund introducerede det i sit system Facebook Protect, et mere avanceret sikkerhedsprogram der søger at sikre integriteten af ​​sine brugeres konti. Men på trods af at det fungerer meget godt, kan det være synderen for den (midlertidige) blokering af din konto.

Tiden er ved at løbe ud til at aktivere Facebook Protect

Hvorfor blokerer Facebook Protect din konto?

Facebook Protect begyndte at blive introduceret på det sociale netværk i 2019 som et resultat af USA's valgkamp. Dens mission på det tidspunkt var at give yderligere sikkerhed til konti for kandidater, medlemmer af regeringen eller landeagenturer. Brugen blev så godt modtaget, at virksomheden besluttede at starte lidt efter lidt bringe dette program til alle dets brugere .

"Problemet", og hvad mange mennesker ikke ved, er det aktiverende Facebook Protect er absolut obligatorisk . Det er ret sandsynligt, at du har modtaget en e-mail eller en besked, når du åbner applikationen, der angiver, at vi skal aktivere dette program for at forbedre sikkerheden på din konto. Hvis det er tilfældet, skal du vide, at det i samme besked vil angive en deadline, og hvis du ikke aktiverer programmet for den pågældende dag, mister vi adgangen til kontoen.

Facebook Beskyttelse

Besked for at aktivere Facebook Protect.

Bare rolig, det har en meget nem løsning

Hvis denne besked er dukket op, eller hvis fristen for at aktivere Facebook Protect allerede er udløbet, skal du vide, at alt du skal gøre er at følge de trin, der er angivet af applikationen. Selvom vi har mistet adgangen til kontoen, denne "lås" varer kun indtil vi aktiverer programmet , så du skal ikke bekymre dig, hvis dette er tilfældet.

I bund og grund, hvad dette program gør, er at analysere din konto for at opdage, om der er vigtige sårbarheder i den. Denne proces får programmet til at kontrollere to ting: sikkerheden af ​​vores adgangskode og om vi har to-trins autentificering aktiveret eller ej . Når det kommer til adgangskoden, er det afgørende, at vi altid har et, der ikke er for tydeligt eller simpelt, så det er meget vigtigt at tænke på en, der er svær at få. Hvis du ikke kan komme i tanke om nogen, kan du altid gå til en hjemmeside, der genererer stærke adgangskoder.

Aktivering af Facebook Protect

Dette er processen for at aktivere Facebook Protect.

To-trins godkendelse er en anden faktor, der vil gøre vores konto mere sikker. Det sociale Meta-netværk tilbyder os 3 muligheder for dette: en godkendelsesapplikation , en tekstbesked (SMS) or en sikkerhedsnøgle . Når vi har forbedret disse to faktorer (eller hvis vores konto allerede var sikker nok), vil vi allerede være i Facebook Protect-programmet, og vi vil være i stand til at fortsætte med at interagere med vores konto som normalt. Hvis du har spørgsmål vedrørende programmet eller hvordan det kan påvirke din konto, kan du gå til Facebooks kundeservice.