Sådan fjerner du adgang og tilladelse til apps på Facebook

fjerne adgang og tilladelse til apps på Facebook

Vi har alle en tendens til at være ret bekymrede for, at nogen vil få adgangskoden til et af vores sociale netværk og begynde at rode gennem vores liv. Men vi bekymrer os for meget om denne kendsgerning og forsømmer fuldstændig den anden side af medaljen. Mange virksomheder er bagud tredjeparts applikationer der gør netop det. til udtrække dine data . Det er os, der giver nævnte adgang og tilladelser til vores konto. I dag vil vi lære dig, hvordan du finder ud af det hvem der har adgang til dine private data, og hvordan man fjerner disse apps adgang til din konto.

Hvor lang tid er det siden, du tjekkede dine Facebook-apps?

apps privatlivets fred for facebook

Vi bekymrer os alle om, at vores værste fjende læser vores private samtaler, fra Facebook det er åbenlyst. Imidlertid, vores data myldrer på internettet under vores samtykke. Det kunne folk, vi ikke kender adgang til vores oplysninger burde bekymre os endnu mere end det faktum, at en, vi kender, bryder ind på vores konto. Hver gang a tredjepartsansøgning beder os om at logge ind med vores Facebook-konto, udsætter vi vores data for tredjeparter.

Kan du huske den test, du tog for 4 år siden for at finde ud af, hvilket Hogwarts-hus du kom fra? Eller dengang du loggede ind på en app, der fortalte dig, hvad dine mest succesrige indlæg på året var? Nogle gange er mange af disse applikationer født med gode intentioner. De ender dog med at blive solgt til andre applikationer. Dets nye ejere vil kun have vores data. Afhængig af hvilke tilladelser vi har givet hvornår tillade applikationen på vores konto , kan enheder, som vi ikke kender, have mere eller mindre adgang til vores billeder, publikationer og beskeder på det sociale netværk.

Sådan fjerner du apps, der har adgang til din Facebook-konto

konfigurator privatliv facebook

Processen for tilbagekaldelse af tilladelser på Facebook har ændret sig adskillige gange. I vores tilfælde blev den officielle Facebook-manual ikke opdateret på tidspunktet for forberedelsen af ​​denne tutorial, så du kan få en idé. Der er dog ikke noget at bekymre sig om. Her er skridt, du skal tage for at fjerne adgangen til alle de apps og spil, der har adgang til din konto:

  1. Gå til din Facebook-profil. Det er bedst at gøre det gennem en webbrowser , men du kan også gøre det fra en mobil enhed .
  2. Gå til Indstillinger og beskyttelse af personlige oplysninger .
  3. Gå ind i Indstillinger valgmulighed.
  4. I sidepanelet skal du få adgang til Privatliv valgmulighed.
  5. Få adgang til ' Privacy Genveje ' mulighed.
  6. Du får en række ikoner med forskellige muligheder. Herfra kan du konfigurere flere privatlivsindstillinger for din konto. Vi går ind i indstillingen ' Konfiguration af dine data på Facebook «.
  7. Klik på ' Fortsæt. for at følge processen.
  8. Hvis du aldrig har gjort denne proces, en enorm liste over applikationer vises. Ved siden af ​​hver af dem vil der være en knap, der siger ' Slette «.
    app sospechosa facebook
  9. Slet alle de programmer, du ikke længere bruger , samt alle dem, der har en mærkeligt navn eller at du formode kan få adgang til din konto på en mistænkelig måde.
  10. Når du har markeret for at slette en app, får du en pop op med to ekstra muligheder som du kan tjekke inden du sletter. Vi anbefaler, at du tjekker første mulighed (hvilket fjerner alle spor af nævnte app på din konto) og fjern markeringen i den anden mulighed , da det tjener til at underrette ejerne af nævnte applikation, at du har tilbagekaldt tilladelserne til din profil.
  11. Når du har fjernet alle de applikationer, som du finder passende, skal du klikke på ' Næste «.
  12. Alle ændringer vil blive anvendt og du kan vende tilbage til den forrige menu for at vælge andre privatlivsindstillinger, hvis du finder det passende.

Som et mærkeligt faktum, når du vender tilbage til skærmen 'Kontroller privatlivsindstillinger', status for hvert af de ikoner, du har arbejdet med, vil blive opdateret . Der vises en lille linje, hvor de vil vise os sidste gang, vi gennemgik nævnte konfiguration. Med dette forsøger Zuckerberg-teamet at gøre os opmærksomme på vigtigheden af ​​at gennemgå privatlivets fred for vores konto, hvilket er noget, vi bør tjekke hvert par måneder.

Sådan forhindrer du tredjeparter i at tage kontrol over din konto

opsætning privat facebook nuevo

Facebook har allerede stået over for alle mulige millioner- dollar retssager på grund af dårlig praksis fra tredjeparter, der arbejder på det sociale netværk. Desværre, uanset hvor hårdt Facebook-medarbejdere arbejder for at forbedre vores sikkerhed og privatliv, vi vil altid være ansvarlige for vores data .

Der har været mange brugere, der har slettet deres Facebook-konto, da deres data blev kompromitteret, eller når de så hvordan bots havde taget kontrol over deres profiler . For at undgå denne type situation bør du vær forsigtig, når du godkender en app med din Facebook-konto.

Her er nogle af de tips, vi anbefaler for at beskytte din konto :

Kontroller tilladelser

permisos facebook app coneder.

En ven deler et spil eller en ny viral quiz, som alle laver. Og man bliver nysgerrig. Nå, før du giver det adgang, tjek, hvad den app vil gøre med din konto . Nogle gange kan du blive overrasket over at se mængden af ​​data, som vi godkender med et enkelt klik. Vi skal i øvrigt minde om, at det ikke kun gælder Facebook. Du bør være forsigtig i alle dine sociale netværk, især når det kommer til sporadiske trends og applikationer, der begynder at få succes, og som vi ikke kender deres oprindelse.

Fjern tilladelser, når du bruger appen

yahoo importør facebook.

Nu hvor du har gjort dit Harry Potter test, og du er frygtelig sur, fordi hatten fortalte dig, at du er fra Hufflepuff, så overvej at gøre alle de trin, vi beskrev for et par linjer siden, for at forhindre dem bag testen i at få adgang til din regning.

Pas på, vi siger ikke, at formålet med testen er at have adgang til din profil, men nogle gange kan det ske. Desuden har skaberne af den nævnte app måske ikke dårlige intentioner, men... Hvad nu hvis et firma tilbød dem en stor sum penge til applikationen og havde onde formål? Af denne grund, det mest fornuftige er at tilbagekalde tilladelserne lige i det øjeblik, du holder op med at bruge applikationen .

Tjek dine privatlivsindstillinger med jævne mellemrum

Vi ved. Facebook er meget kraftfuldt, men det er værre at gå ind i dets indstillinger end at fare vild i en labyrint. Husk stien til at indtaste dataindstillingerne i Facebook, eller gem denne vejledning i dine yndlingsbogmærker. Tjek hver 3. måned , for eksempel din konfiguration. På samme måde anbefaler vi også, at du tager et kig på den anden fire muligheder i nævnte menu , da de også er ret interessante.