Maksimalt privatliv på Twitter: Beskyt din konto mod sladder

Du kan gøre mange ting for at gøre din Twitter konto mere privat og administrer den, så kun de personer, du vil se dine indlæg og svare på dem, gør det, du kan endda vælge ikke at lade nogen kommentere eller interagere med dem.

Det er derfor, vi vil fortælle dig, hvordan du gør din konto privat til beskytte dine tweets, og hvordan du indstiller dine kommentarmuligheder så kun de personer, du vil svare, svarer. Du kan gøre alt dette fra din mobil på en enklere måde, end du forestiller dig.

Maksimalt privatliv på Twitter: Beskyt din konto mod sladder

Sådan gør du din konto privat

Hvis du vil beskytte dine tweets, så de kun kan ses af hvem du vil, er måden at gøre det på meget enklere, end du forestiller dig. De trin, der skal følges, er disse:

  1. Gå til Mere (3 striber)
  2. Gå til Indstillinger og privatliv
  3. Gå til Privatliv og sikkerhed
  4. Vælg Målgruppe og tags
  5. Marker indstillingen Beskyt dine tweets

protege-twits-privacidad

Når du vælger denne mulighed, er det kun personer, du godkender, der kan for at se dine tweets , herunder mennesker som allerede følger dig .

Indlæg efter det vil ikke være offentligt tilgængelige, mens tweets fra før stadig kan være offentlige på nogle websteder. Hvis du ikke ønsker, at nogen skal se dem, og de allerede følger dig, bliver du nødt til det blokere dem (i privatliv og sikkerhed i mute- og blokeringsmulighederne).

Gendan din offentlige profil

Det er meget vigtigt for dig at vide, at hvis du gør dette, alle beskyttede tweets vil være offentlige. Det er også vigtigt, at du gennemgår dine afventende følgeranmodninger inden dette, da disse ikke vil blive accepteret automatisk.

Til afbeskytte dem bliver du nødt til at følge den samme tidligere rute, men i stedet for at markere denne mulighed bliver du nødt til at fjerne markeringen.

  1. Gå fra din profil til Mere (3 linjer)
  2. Vælg Indstillinger og privatliv
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed
  4. Gå til Målgruppe og tags
  5. Fjern markeringen i feltet Beskyt dine tweets

Gør dem ude af stand til at svare på dine tweets

Du kan gøre det sådan, at kun personer, der følger dig eller er i din cirkel, svarer på dine tweets, gøre dem til de eneste, der ser dem, eller du kan endda gøre det, så ingen kan kommentere på dine opslag.

Fra et allerede postet tweet

Hvis du allerede har et indlæg, typisk enhver kan svare på det . Det kan du dog Ændre det så kun de personer du følger eller kun du kan gøre det.

Trinene er meget enkle:

  1. gå til indlæg
  2. Tryk på de 3 punkter, der er i den øverste højre del
  3. Giv til Cambia, der kan svare
  4. Vælg den ønskede mulighed (alle, personer du følger eller dig)

cambiar-quienes-pueden-responder twitter

I publiceringsværktøjer

Hvis du ikke har sendt et tweet endnu, når du går til at gøre det, vil du opdage, at du øverst kan vælg, hvem der kan svare før du poster. Hvor der står, at alle kan svare, hvis du giver det, kan du angive, at alle gør det, folk du følger og kun de personer, du nævner. Hvis du kun vil have én person til at gøre det, kan du bruge denne mulighed og nævne det, og hvis du vil ingen at svare, du kan vælge denne mulighed og ikke nævne nogen.

privatlivs-mensajes-twitter

Du kan også vælge mellem i synlighedsmulighederne alle eller Twitter-cirkel . Hvis du vælger den første mulighed, kan kun din Twitter-cirkel se og svare, mens hvis du vælger alle, kan alle.

Det valg, du foretager, vil blive husket på din enhed, så du altid kan bruge den uden at skulle ændre den, medmindre du ændrer den til den anden. Derfor, hvis du ønsker at personliggøre oplevelsen maksimalt og at ingen kan svare dig, kan du også give Kun mig efter at have offentliggjort det.

Få dem til ikke at finde dig så let

Hvis det, du ønsker, er, at det ikke er nemt at finde dig, kan du gå til synlighedsmulighederne. Specifikt kan du i appen gå til Indstillinger, Privatliv og Sikkerhed og derfra til Synlighed og kontakter .

synlig twitter

Du kan bestemme, om personer, der har dit telefonnummer eller e-mail kan finde dig eller ej . Det sociale netværk vil således ikke foreslå, at de tilføjer dig.