Sådan fjerner du den sidste forbindelse i Telegram

Der er mange mennesker, der er bekymrede over deres privatliv på sociale netværk og instant messaging-apps. Af denne grund er et af de spørgsmål, du stiller dig selv lige nu, hvordan du fjerner den sidste forbindelsestid på Telegram, så ingen ved, hvornår du tilsluttede , hvis du har gjort det, og du ikke har svaret, hvis nogen kontrollerer dig eller simpelthen fordi du ikke ønsker, at disse oplysninger skal vises.

Denne konfiguration er meget interessant både i dit personlige og professionelle liv. I sidstnævnte tilfælde er der ikke få personer, som er blevet kontaktet af en klient, chef eller kollega uden for arbejdstiden for at anmode om noget i forbindelse med deres faglige aktivitet. Det værste af det hele er, når de mener, de har ret til at blive besvaret, fordi du har oprettet forbindelse for nylig eller er online.

Sådan fjerner du den sidste forbindelse i Telegram

Heldigvis kan du frigøre dig selv fra dette pres, ud over at anerkende dine rettigheder til at have et eget liv ud over applikationerne og de mennesker, der kontakter dig gennem det, ved at fjerne den sidste forbindelsestid fra Telegram. Hvis du ikke vil gå så radikalt til værks, kan du gøre det sådan, at en eller flere personer ikke har adgang til disse oplysninger, eller at det kun er dem, du holder af, der kender, når du går på nettet. Du bestemmer selv, hvilken konfiguration der passer bedst til dig. Under alle omstændigheder starter vi med at fortælle dig, hvordan du slipper af med den sidste forbindelsestid i instant messaging-appen.

Sig farvel til oplysninger om dine forbindelser

Fjernelse af sidste forbindelsestid på Telegram er meget simpelt, du skal bare følge disse trin:

  • Åbn indstillingsmenuen (de 3 linjer øverst til venstre)
  • Gå til Indstillinger
  • Klik på Privatliv og sikkerhed option
  • Da sidste gang og online
  • Skift, hvem der kan se din sidste forbindelsestid
  • Vælg Ingen

quitar-hora-conexion-telegram

Som du kan se, vil du være i stand til, når du indtaster den sidste tid og online-indstilling for at se, hvem der har adgang til disse oplysninger. Hvis du ikke ønsker, at nogen skal have disse oplysninger, så gå til Ingen, hvis du kun vil have dine kontakter til at gøre det (og dermed ikke har nogen, du ikke er interesseret i blandt dine kontakter, eller at kun disse personer ved, hvor meget du forbinder ) gå til Mine kontakter. Selvom du også har mulighed for alle, er du helt sikkert interesseret i at sætte Nobody.

Gør en person til ikke at vide, når du forbinder

Hvis det, du virkelig ønsker, er, at en person ikke skal vide, hvornår du sidst var forbundet eller online, har du mulighed for at blokere vedkommende. Da dette er for radikalt og måske ikke er det, du leder efter, kan du lade det alle ved, hvornår du går online undtagen én person i særdeleshed. Det er meget enkelt:

  • Gå til Indstillinger
  • Vælg Indstillinger
  • Giv privatliv og sikkerhed
  • Vælg sidste gang og online
  • Vælg Alle eller Mine kontakter (alt efter hvad du foretrækker)
  • Klik på Tilføj undtagelser i Tilføj brugere
  • Søg efter den person du er interesseret i ved at søge på vedkommendes navn i søgemaskinen, på vedkommendes telefonnummer eller scrolle ned på skærmen, indtil du finder personen

ultima-hora-conexion-que-no-vea-una-persona

Hvis du kun vil have én person til at se din sidste forbindelse

En anden ting, der kan være interessant for dig, er, at kun en bestemt person, eller mere end én, kan se din forbindelsestid. Det kan være din familie, din partner, en bestemt ven eller hvem du nu vil. Du er ikke interesseret i enhver anden, der ved, hvornår du forbinder eller hvornår du sidst gjorde det. Du kan også konfigurere denne sektion. Det er meget enkelt:

  • Gå til Indstillinger
  • Vælg Indstillinger
  • Giv privatliv og sikkerhed
  • Vælg sidste gang og online
  • Tryk på Ingen
  • Gå til Tilføj undtagelser
  • Find den eller de personer, du ønsker at kende disse oplysninger

ultima-hora-conexion-telegram-una-persona

Og klar! Du har beslutningen om at konfigurere privatlivsindstillinger så vigtige som dette, og nu hvor du ved, hvordan du gør det, hvad venter du på?