Sådan blokerer du en YouTube-kanal, så den ikke vises for dig længere

Selvom der er tidspunkter, hvor de anbefalinger, vi modtager fra en YouTube kanal (eller hvilken videoforbrugsplatform det nu er) er meget irriterende, vi må erkende det i en meget høj procentdel af tiden Algoritmerne er rigtige i det, vi kan lide at se, så det er altid en god måde at få adgang til indhold, som vi ellers aldrig ville have fundet i den enorme mængde af millioner og atter millioner af videoer, der offentliggøres dagligt.

den hellige algoritme

Sådan blokerer du en YouTube-kanal

Nu, den kunstige intelligens eller algoritme, der sætter anbefalingerne på vores skærm om, hvad vi kan se, der er tidspunkter, hvor det ikke er 100% korrekt, og så er det op til os at uddanne det ved at sige, at nej, på den måde bedre end ikke. vis det til os, fordi vi enten allerede nedlagde veto mod det for mange år siden, eller også handler det om problemer, som ikke er det, vi i øjeblikket leder efter på YouTube. Det er, for at lave en parallel, noget, der ligner de Google-annoncer, der vises på nogle websider, hvor vi kan fortælle dem fra Mountain View, at de ikke skal vise os mere end én kategori, tema eller produkttype.

Den funktion er, som du måske har gættet, til blokere en kanal, eller bed YouTube om at fjerne den fra anbefalingerne som vi finder på platformens Hjemmeside. Den, der viser os, så snart vi træder ind, og som fungerer som en stor blandet pose, hvor de tilbyder os alternativer til at fortsætte med at blive hængende på platformen og forbruge videoer, som om de var rør. Den ene bag den anden.

Så det, vi skal gøre, er at forklare dig på en enkel måde, hvordan du kan påpege over for YouTube, at det, den fortæller dig, som den tror, ​​du er interesseret i, ikke er sådan, og derfor du vil have dem til at fjerne dem fra den sektion af videoer som standard der vises på fanen Hjem.

Bloquear canal på YouTube.

Sådan blokerer du en YouTube-kanal

Hvad du skal gøre næste er ikke andet end hjælper Google med at uddanne sin kunstige intelligens bedre , algoritmen, der bestemmer det indhold, som den vil anbefale dig. Med andre ord, du vil hjælpe ham med at lære dig lidt bedre at kende, hvis han ikke allerede gjorde det med tilstrækkelige kriterier og viden takket være de millioner af data, som de indsamler fra os gennem årene.

At sige det denne proces kan udføres uensartet fra YouTube-applikationen på mobilen, på en tablet eller fra den officielle hjemmeside i en browser på pc eller valmue. Fremgangsmåden er den samme. Så for at signalere platformen til at blokere en kanal for os, skal du bare:

  1. Gå til den officielle YouTube-side.
  2. Klik på Hjem fanen (til venstre i browseren, nedenfor i mobilapps).
  3. Find videoen af ​​den kanal, du vil blokere, men gå ikke for at se den.
  4. Tryk på de tre lodrette prikker der vises til højre for titlen.
  5. Nu vil en pop-up menu blive vist og se efter Anbefal ikke denne kanal til mig valgmulighed.

Fra det øjeblik du vil ikke se nye videoer, der hører til den kanal. Forresten har du en anden mulighed kaldet Jeg er ikke interesseret , som er ansvarlig for at blokere videoer med lignende indhold. Vær meget forsigtig med at gøre det, hvis det ikke er din hensigt, fordi du kan miste muligheden for at se bestemt indhold, som andre kanaler skaber, og som er inden for din interesseradius.