Har du mit nummer gemt i WhatsApp? Sådan kender du det

Har du mit nummer gemt i WhatsApp

WhatsApp har tilføjet nye funktioner som f.eks. at kunne sende et billede, der senere slettes af sig selv eller at kunne øge hastigheden på lydbåndene. Men på trods af de nye funktioner er det ingen hemmelighed, at denne chatprogram har flere tricks til at finde ud af information at vi normalt ikke kunne kende med nogen af ​​de funktioner, som applikationen har.

For eksempel kan du finde ud af det der har reddet vores telefonnummer og kender også under hvilket navn.

Hvordan ved jeg, om de har reddet mig?

Dette trick er kompatibelt med begge dele Android og iOS enheder . Det første vi skal gøre er oprette en distributionsliste med alle vores kontakter og grupper, som vi er i.

Denne funktion i WhatsApp giver dig mulighed for sende den samme besked til alle de mennesker, du ønsker uden at skulle oprette nogen gruppe.

Ved at vælge den nye udsendelsesindstilling i øverste højre hjørne kan vi se hvordan en meddelelse vises øverst der siger det kun personer, der har gemt dit nummer i deres dagsorden vil kunne modtage udsendelsesmeddelelsen som vi vil sende.

Derfor vælger vi alle de mennesker, som vi vil sende denne testbesked til, for at vide, hvem der har reddet os og derefter vente længe nok for alle mennesker at læse den.

Efter afsendelse vil vi være kunne få adgang til oplysningerne i meddelelsen ved holder den nede, og vi ved, hvem der har læst den, og hvem der ikke har.

Når kontrollerne er udført, hvis vi ser, at oplysningerne i meddelelsen viser os et telefonnummer, der ikke ringer en klokke, eller som vi ikke forholder os til nogen, betyder det, at nogen, vi ikke kender, har reddet os.

Heldigvis tilbyder WhatsApp os muligheder for at øge vores privatliv og fra fanen Indstillinger i øverste højre hjørne, vælg Konto og derefter Privatliv, kan vi vælge, at brugere, som vi ikke har gemt som kontakt, ikke kan se vores sidste forbindelse eller vores profilbillede.

Og hvordan ved jeg med hvilket navn du har reddet mig?

For at vide dette er det ikke nødvendigt at have nogen form for sekundær applikation installeret. Det skal bemærkes, at det kan gøres på begge iOS og Android .

For at finde ud af disse oplysninger er meget enkel: første Vi bliver nødt til at komme ind i personens samtale fra hvem vi vil vide, hvordan vores kontakt er blevet gemt for os.

Når vi er der, bliver vi nødt til det spørg den person at give os vores egen kontakt . For at gøre dette kan vi prøve at bruge opfindsomhed, eller hvis du foretrækker det, kan du bestille det direkte, det afhænger af hvad hver især foretrækker.

Imidlertid her kommer det vigtigste : vi får brug for personen at sende os vores kontaktperson fra kontakt delingsværktøj , ikke ved at indtaste vores telefonnummer eller lignende. Muligheden for at dele kontakt er i nederste højre del af skærmen, ved trykke på det klip, der vises ved siden af ​​kameraikonet.

Når vi har modtaget vores kontaktkort, vil vi kunne se både vores telefonnummer og de oplysninger, vi ønskede at vide fra begyndelsen: med hvilket navn vedkommende har reddet os. Derudover vises profilbilledet også, hvis der er et.

Det eneste dårlige om dette trick er, at du ikke kan gøre alt selv, men det kræver samarbejde fra en anden person.

Alligevel er det en god teknik til at slippe af med af tvivl om, hvordan de har reddet os, hvis vi er nysgerrige.