Opdag Gmail-tricket, der giver dig tid til at fortryde det

Vi skriver en e-mail, vi gennemgår det, vi vedhæfter de tilsvarende filer, vi sikrer os, at alt er korrekt, vi sender det og... FEJL!, vi har sendt det til den forkerte person, og vi har rodet det meget slemt sammen. Det er helt sikkert sket for os på et tidspunkt, og det er meget sandsynligt, at vi har haft problemer for det. Heldigvis har Google løsningen til at forhindre, at dette sker igen, når vi bruger din Gmail-mail.

I lang tid har Google givet os mulighed for at aktivere en mulighed, der giver os et par sekunders nåde, når vi sender en e-mail, så vi kan fortryde det. Takket være det, når vi sender en besked, i stedet for at blive vist direkte i modtagerens indbakke, forbliver den i limbo i et par sekunder, mens den viser en besked, der med et enkelt klik giver os mulighed for at hente den, før den når frem til modtageren. .

Opdag Gmail-tricket, der giver dig tid til at fortryde det

På denne måde, hvis vi i sidste sekund indser, at vi ikke har sendt en vedhæftet fil, vi har sendt de forkerte modtagere, eller vi simpelthen fortryder det, kan vi gendanne e-mailen som en kladde for at redigere den eller slette den, som passende.

Denne mulighed er aktiveret som standard i Gmail, og det vi kan gøre er at justere afdragstiden manuelt fra dens indstillinger, det vil sige de sekunder, der skal gå fra vi klikker på send-knappen, til vi faktisk sender mail. Og vi vil forklare, hvordan man gør det.

Konfigurer Gmail "Fortryd Send"

For at konfigurere denne mulighed er den første ting, vi skal gøre, at åbne konfigurationsindstillingerne for Google-mail. For at gøre dette klikker vi på den tandhjulsformede knap øverst til højre i e-mail-vinduet, og der skal vi klikke på "Se alle indstillinger".

Abrir justerer konfigurationen af ​​Gmail

Når du er inde i Gmail-konfigurationsindstillingerne, er den næste ting at gøre at vælge fanen "Generelt". I den hedder den fjerde mulighed "Fortryd afsendelse". Som vi allerede har forklaret, er indstillingen aktiveret som standard, og den kan ikke deaktiveres. Men som standard er det kun konfigureret med den kortest mulige tid: 5 sekunder. Og nogle gange er denne tid for kort.

Elegir tiempo deshacer correo enviado

Hvis vi klikker på rullemenuen, der kommer i dette afsnit, kan vi vælge mellem 4 forskellige tidspunkter: 5 sekunder, 10 sekunder, 20 sekunder og 30 sekunder. På den måde kan vi øge denne afdragsfrihed, hvis vi vil have mere tid til at omvende os, inden mailen dukker op i modtagerens indbakke.

Når vi har valgt den tid, vi vil have, ruller vi blot til slutningen af ​​vinduet for at gemme ændringerne i Gmail-konfigurationen. Og klar. Fra nu af, når vi sender en e-mail, vil vi være i stand til at se den besked, som vi har vist før, i den nederste venstre del af vinduet med mulighed for at fortryde afsendelsen i løbet af de sekunder, vi har angivet.

På denne måde laver vi ikke fejl, når vi sender en e-mail. Eller, hvis vi gør det, vil vi have mere tid til at fortryde vores fejl.