Sådan sletter du en TikTok-video for at glemme den forfærdelige dans, du lavede

Sådan sletter du en TikTok-video

TikTok er det mest succesrige sociale netværk på det seneste. I modsætning til Instagram, som oprindeligt valgte fotografering, fokuserede TikTok på et minut lodret videoer . I øjeblikket stopper TikTok ikke med at vokse. Dette skyldes, at dette firma har formået at fange de yngstes sprog rigtig godt, med en platform baseret udelukkende på video, meget nem både at forbruge i timevis og ved oprettelse. Men… Hvad hvis vi vil slette en publikation? Hvad skal der gøres, så der ikke er spor af videoen? Nå, bliv, så forklarer vi det for dig.

Slet dine TikTok-videoer uden spor

eliminer video tiktok

Når vi uploader en video til TikTok, ser vi alle frem til, at den går viralt og får tonsvis af likes, men det kan ske, at vi har lavet en fejl, at vi nu har tænkt på, hvordan vi kan forbedre den, eller endda at vi er flov over at holde en video på vores konto. nu hvor der er gået lidt tid, og vi visualiserer det koldt. Der kan være mange grunde til, at du måske vil slette en video fra din konto, fra din frisure er latterlig til at ville slette den, fordi du er sikker på, at du bryder reglerne for det sociale netværk.

Slet fra Tiktok-profilen

For at slette en video fra TikTok, vi går til vores profil i ansøgningen til vores iPhone or Android mobil og klik på det klip, vi vil slette . Når først videoen er inde, begynder den at spille normalt. Vi vil nu røre ikonet med tre prikker , og en ny indstillingsmenu åbnes. Vi bruger det normalt til at dele publikationen, men i dette tilfælde vil vi berøre ' Slette ' mulighed. Derefter vises en ekstra dialogboks, hvor du skal bekræfte processen endnu en gang.

I modsætning til Instagram, TikTok har ikke en skraldespand, så alt, hvad du sletter, går tabt for altid, og der er ingen måde at gendanne det på. Men hver gang du uploader en video til TikTok, gemmes en kopi lokalt på din mobilenhed.

Slet også den originale fil

Generelt behøver du ikke at slette den kopi, da det er normalt at ville slette udgivelsen af ​​det sociale netværk. Du kan dog også gøre den proces ved at gøre følgende trin :

  1. Åbne billedgalleri app på din mobilenhed. På iOS er det Fotos, og på Android-telefoner kan det enten være Galleri, Fotos eller Google Fotos.
  2. Find videoen der er blevet gemt på din mobil. Det vil normalt være placeret i 'Kamera' mappe .
  3. Afhængigt af det program, du bruger, skal du trykke direkte på skraldespanden eller menuen med tre prikker og derefter ' Slette «.
  4. Bekræft, at du vil slette videoen.
  5. Nu vil alt afhænge af, om din galleri-app har eller ej en papirkurv. Det gør mange mobiler. Gå tilbage og se efter en hvilken som helst sektion i appen kaldet "Trash", "Recently Deleted" eller "Recently Deleted". Indtast, tjek om du vil gendanne noget, der er indeni, og når du har det ryddet, tøm papirkurven for permanent at slette din video.