Maximální soukromí na Twitteru: chraňte svůj účet před drby

Můžete udělat mnoho věcí, abyste dosáhli svého Twitter účet více soukromý a spravujte jej tak, aby vaše příspěvky viděli a odpovídali na ně pouze lidé, které chcete, a dokonce se můžete rozhodnout, že nikomu nedovolíte je komentovat ani s nimi komunikovat.

Proto vám řekneme, jak nastavit svůj účet jako soukromý chránit své tweety a jak nastavit možnosti komentářů aby odpovídali pouze lidé, kterým chcete odpovědět. To vše můžete udělat ze svého mobilu jednodušším způsobem, než si představujete.

Maximální soukromí na Twitteru: chraňte svůj účet před drby

Jak nastavit svůj účet jako soukromý

Pokud chcete chránit své tweety, aby je mohl vidět pouze ten, kdo chcete, způsob, jak to udělat, je mnohem jednodušší, než si představujete. Následující kroky:

  1. Přejít na Více (3 pruhy)
  2. Přejděte do Nastavení a soukromí
  3. Přejděte na Soukromí a zabezpečení
  4. Vyberte možnost Publikum a značky
  5. Zaškrtněte možnost Chránit své tweety

protege-twits-privacidad

Když zvolíte tuto možnost, budou moci pouze lidé, které schválíte zobrazit vaše tweety včetně lidí kteří vás již sledují .

Příspěvky po tom nebudou veřejně dostupné, zatímco tweety z předchozí mohou být na některých webech stále veřejné. Pokud nechcete, aby je někdo konkrétní viděl a on vás již sleduje, budete muset blokovat (v soukromí a zabezpečení v možnostech ztlumení a blokování).

Obnovte svůj veřejný profil

Je velmi důležité, abyste věděli, že pokud to uděláte, všechny chráněné tweety budou veřejné. Je také důležité, abyste před tím zkontrolovali své nevyřízené žádosti o sledování, protože tyto nebudou automaticky přijímány.

Na nechráněný budete muset následovat stejnou předchozí trasu, pouze místo zaškrtnutí této možnosti ji budete muset zrušit.

  1. Přejděte ze svého profilu na Více (3 řádky)
  2. Vyberte Nastavení a soukromí
  3. Klikněte na Ochrana osobních údajů a zabezpečení
  4. Přejděte do části Publikum a značky
  5. Zrušte zaškrtnutí možnosti Chránit své tweety

Umožněte jim odpovídat na vaše tweety

Můžete to udělat tak, aby na vaše tweety odpovídali pouze lidé, kteří vás sledují nebo jsou ve vašem kruhu, aby byli jedinými lidmi, kteří je uvidí, nebo to můžete dokonce nastavit tak, aby nikdo nemohl komentovat vaše příspěvky.

Z již zveřejněného tweetu

Pokud již příspěvek máte, obvykle kdokoli na to může odpovědět . Ale můžete Změň to aby to mohli dělat pouze lidé, které sledujete, nebo jen vy.

Kroky jsou velmi jednoduché:

  1. přejít na příspěvek
  2. Stiskněte 3 body, které jsou v jeho pravé horní části
  3. Dejte Cambii, která může odpovědět
  4. Vyberte požadovanou možnost (všichni, lidé, které sledujete, nebo vy)

cambiar-quienes-pueden-responder twitter

V publikačních nástrojích

Pokud jste ještě nezveřejnili tweet, když tak učiníte, zjistíte, že nahoře můžete vybrat, kdo může odpovědět před odesláním. Tam, kde je napsáno, že kdokoli může odpovědět, pokud to dáte, můžete uvést, že to dělají všichni, lidé, které sledujete, a pouze lidé, které zmíníte. Pokud chcete, aby to udělala pouze jedna osoba, můžete použít tuto možnost a zmínit se o tom, a pokud chcete nemá kdo odpovědět, můžete vybrat tuto možnost a nikoho nezmiňovat.

privacidad-mensajes-twitter

V možnostech viditelnosti si také můžete vybrat mezi všichni nebo kruh Twitter . Pokud zvolíte první možnost, uvidí a bude moci odpovídat pouze váš kruh na Twitteru, zatímco pokud zvolíte všechny, kdokoli.

Volba, kterou provedete, bude uložena ve vašem zařízení, takže ji můžete kdykoli použít, aniž byste ji museli měnit, pokud ji nezměníte na jiné. Proto, pokud chcete zážitek maximálně přizpůsobit a že vám nikdo nemůže odpovědět, můžete také po zveřejnění dát Pouze mně.

Ať vás tak snadno nenajdou

Pokud chcete, že není snadné vás najít, můžete přejít na možnosti viditelnosti. Konkrétně v aplikaci můžete přejít do Nastavení, Ochrana osobních údajů a Zabezpečení a odtud do Viditelnost a kontakty .

viditelný twitter

Můžete se rozhodnout, zda lidé, kteří mají vaše telefonní číslo, resp e-mail může vás najít nebo ne . Sociální síť tedy nenavrhne, aby si vás přidali.